Loading…

Jennifer Pahlka:
Jennifer Pahlka: Kodimi i një qeverie më të mirë

TED2012 · 12:11 · Filmed Feb 2012
Subtitles available in 35 languages
View interactive transcript
733,767 Total views
Your impact
Share this talk and
track your influence!

A mundet qeveria të funksionojë sikurse Interneti, i limituar dhe i hapur? Koduesit dhe aktivistet Jennifer Pahlka beson se mundet —- dhe ai aplikacionë,i ndërtuar shpejtë dhe lirë, janë një menyrë e fuqishme për ti lidhur njerëzit me qeveritë e tyre — dhe me fqinjët e tyre.

Code activist
Jennifer Pahlka is the founder of Code for America, which matches software geniuses with US cities to reboot local services. Full bio
This talk was presented at an official TED conference, and was featured by our editors on the home page.

Discuss

208 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Please or sign up to add comments.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.