Loading…

Jared Diamond:
Jared Diamond mbi arsyen e dështimit të shoqërive.

TED2003 · 18:21 · Filmed Feb 2003
Subtitles available in 29 languages
View interactive transcript
1,282,498 Total views
Your impact
Share this talk and
track your influence!

Pse dështojnë shoqëritë? Me mësime nga Skandinavët e Kohës se Hekurit ne Grenlandë, shpyllëzimi i Ishullit të Pashkëve dhe Montanën e sotme, Jared Diamond flet për sinjalet që tregojnë që dështimi është afër — nëse e shohim me kohë — mund ta parandalojmë.

Civilization scholar
Jared Diamond investigates why cultures prosper or decline — and what we can learn by taking a broad look across many kinds of societies. Full bio
This talk was presented at an official TED conference, and was featured by our editors on the home page.

Discuss

191 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Please or sign up to add comments.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.