Loading…

Jackson Katz:
Dhuna kundrejt gruas— eshte nje ceshtje e burrave

TEDxFiDiWomen · 17:40 · Filmed Nov 2012
Subtitles available in 26 languages
View interactive transcript
1,043,588 Total views
Your impact
Share this talk and
track your influence!

Dhuna ne familje dhe abuzimi seksual shpesh jane te quajtura si "çështje grash." Por në këtë bisedë të guximshme, dhe te hapur, Jackson Katz thekson se, ne thelb, këto janë çështje të burrave - dhe tregon se si këto sjellje të dhunshme janë të lidhura me përkufizime të burrërisë. Një kushtrim për të gjithë ne - burra dhe gra - për tu larguar nga sjelljet e papranueshme dhe për të qenë liderët e ndryshimit.

Anti-sexism educator
Jackson Katz asks a very important question that gets at the root of why sexual abuse, rape and domestic abuse remain a problem: What's going on with men? Full bio
This talk was presented to a local audience at TEDxFiDiWomen, an independent event. TED editors featured it among our selections on the home page.

Discuss

695 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Please or sign up to add comments.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.