Loading…

Hyeonseo Lee: Arratisja nga Korea e Veriut

TED2013 · 12:15 · Filmed Feb 2013
Subtitles available in 38 languages
View interactive transcript
3,304,681 Total views
Your impact
Share this talk and
track your influence!

Si çdo femijë i rritur në Korene e Veriut, Hyeonseo Lee mendonte se atdheu i saj ishte “më i miri në planet.” Deri para krizës se viteve 90 nuk e kishte pyetur ndonjëherë veten. U largua nga shteti kur ishte 14 vjeç, për të filluar një jetë të fshehur, si refugjate në Kinë. Kjo ështe nje histori personale pikëlluese që flet për shprese dhe mbijetese —dhe një perkujtim i thelle per ata qe jetojne ne rrezik te vazhdueshem, edhe kur gjenden shume larg kufirit.

pin This talk was presented at an official TED conference, and was featured by our editors on the home page.
Activist
Born in North Korea, Hyeonseo Lee left for China in 1997. Now living in South Korea, she has become an activist for fellow refugees. Full bio

Discuss

763 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Please log in or sign up to add comments.
There are currently no comments for this talk.