Loading…

Honor Harger:
Honor Harger: Historia e universit në tinguj

TEDSalon London Spring 2011 · 11:16 · Filmed May 2011
Subtitles available in 32 languages
View interactive transcript
772,274 Total views
Your impact
Share this talk and
track your influence!

Artist-teknologjistja Honor Harger dëgjon zhurmën e çuditshme dhe të mrekullueshme të yjeve, planeteve dhe yjeve pulsare. Në punën e saj, ajo përcjell gjurmët e radio valëve të emetuara nga objektet e lashta qiellore dhe i kthen ato në tinguj, përfshirë këtu edhe "këngën më të vjetër që do të ndëgjoni ndonjëherë", tingullin e rrezeve kozmike të mbetur nga Big Bang.

Artist
Honor Harger explores the sounds of the sky, using art to connect her audience to the universe. Full bio
This talk was presented at an official TED conference, and was featured by our editors on the home page.

Discuss

74 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Please or sign up to add comments.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.