Loading…

Gary Wolf:
Gary Wolf: Vetja e kuantifikuar

TED@Cannes · 5:10 · Filmed Jun 2010
Subtitles available in 33 languages
View interactive transcript
747,404 Total views
Your impact
Share this talk and
track your influence!
Gary Wolf: Gary Wolf: Vetja e kuantifikuar
5:10 · Filmed June 2010 at TED@Cannes · Subtitles available in 33 languages

Në TED@Cannes, Gary Wolf jep nje hyrje per 5 minuta ndaj një zbavitjeje interesante: përdorimi i aplikacioneve mobile dhe opsioneve gjithëmonë të ndezura për të ndjekur dhe analizuar trupin tuaj, humorin, dietën, shpenzimet— gjithcka në jetën tuaj të përditshme që mund të matet— në hollësi prej të hallakaturish.

Journalist
Journalist Gary Wolf spends his days in pursuit of the most fascinating things. As a contributing editor at Wired, he's written about technology, mushroom hunters, venture capitalists ... Full bio
This talk was presented at an official TED conference, and was featured by our editors on the home page.

Discuss

134 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Please or sign up to add comments.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.