Loading…

Dennis Hong:
Dennis Hong: Ndërtimin e një makine për njerëzit e verbër

TED2011 · 9:08 · Filmed Mar 2011
Subtitles available in 32 languages
View interactive transcript
598,716 Total views
Your impact
Share this talk and
track your influence!

Duke përdorur robotët, llaserët e gjetëjes së gjërsis, GPS dhe vegëla të menqura vlerësuses, Dennis Hong po ndërton një makin për shoferët që janë të verbër. Nuk është një makinë ''vetë vozitëse" ai me kujdes e vë re këtë, mirpo një makinë në të cilen një jo-shoferi i përqendruar mund të determinoi shpejtësin, afërsin dhe rrugen — dhe të vozisë i pamvarur.

Roboticist
Dennis Hong is the founder and director of RoMeLa — a Virginia Tech robotics lab that has pioneered several breakthroughs in robot design and engineering. Full bio
This talk was presented at an official TED conference, and was featured by our editors on the home page.

Discuss

158 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Please or sign up to add comments.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.