Loading…

Dean Ornish thotë se gjenet tuaja nuk janë fati juaj

TED2008 · 3:12 · Filmed Mar 2008
Subtitles available in 49 languages
View interactive transcript
827,724 Total views
Your impact
Share this talk and
track your influence!

Dean Ornish ndan rezultatin e një kërkimi që tregon se përshtatja e një jete të shëndetshme mund të ndikojë deri në nivelin gjenetik të një personi. Në mbrojtje të kësaj, ai thotë se kur ushqehesh më mirë, ushtrohesh dhe dashuron më shumë, qelizat e trurit në të vërtetë fillojnë e rriten.

pin This talk was presented at an official TED conference, and was featured by our editors on the home page.
Physician, author
Dean Ornish is a clinical professor at UCSF and founder of the Preventive Medicine Research Institute. He's a leading expert on fighting illness — particularly heart disease with dietary and lifestyle changes. Full bio

Discuss

81 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Please log in or sign up to add comments.
There are currently no comments for this talk.