Loading…

Daniel Pauly:
Daniel Pauly: Zhvendosja e bazës së oqeanit

Mission Blue Voyage · 09:02 · Filmed Apr 2010
Watch next...
Sylvia Earle: My wish: Protect our oceans
arrow
189,842 Total views
Your impact
Share this talk and

Oqeani është keqësuar gjatë jetës tonë, sic shihet në rënien e mesatares së peshqve. Dhe ende, sic na tregon Daniel Pauly në skenë tek Misioni i Kaltër, cdo herë që baza bie, ne e quajmë atë "normalja e re." Në cilën pikë do të ndalemi së rirregulluari rënjen?

Fisheries biologist
Daniel Pauly is the principal investigator at the Sea Around Us Project, which studies the impact of the world's fisheries on marine ecosystems. The software he's helped develop is used around the world to model and track the ocean. Full bio

Discuss

26 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Don't have an account? Sign up now — it's fast and free.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.