Loading…

Dan Buettner:
Dan Buettner: Si të jetosh që të arrish 100+

TEDxTC · 19:39 · Filmed Sep 2009
Subtitles available in 32 languages
View interactive transcript
2,329,331 Total views
Your impact
Share this talk and
track your influence!

Për të gjetur rrugën e jetës së gjatë dhe të shëndetit, Dan Buettner dhe ekipi i tij studiojnë komunitetet e "Zonave Blu" të botës, të moshuarit e të cilave jetojnë me vrull dhe energji drejt moshave rekord-vënëse. Në TEDxTC, ai ndan 9 prirjet e zakonshme të dietës dhe mënyrës së jetesës të cilat i mbajnë ata të shkathët në të kaluar të 100 vjeçëve.

Longevity coach, explorer
National Geographic writer and explorer Dan Buettner studies the world's longest-lived peoples, distilling their secrets into a single plan for health and long life. Full bio
This talk was presented to a local audience at TEDxTC, an independent event. TED editors featured it among our selections on the home page.

Discuss

288 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Please or sign up to add comments.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.