Loading…

Damon Horowitz:
Damon Horowitz: Filozofia në Burg

TED2011 · 3:50 · Filmed Mar 2011
Subtitles available in 47 languages
View interactive transcript
871,244 Total views
Your impact
Share this talk and
track your influence!

Damon Horowitz ligjeron filozofin nëpërmjet projektit në universitetet e burgjeve, duke sjelle nivelin e klasave të kolegjit në San Quentina - Burgin e shtetit.Në këtë bisedim të vogel por të fuqishem, ai tregon historine e takimit me të mirën dhe të keqen që shumë shpejt e beri ceshtje personale.

Philosopher, entrepreneur
Damon Horowitz explores what is possible at the boundaries of technology and the humanities. Full bio
This talk was presented at an official TED conference, and was featured by our editors on the home page.

Discuss

157 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Please or sign up to add comments.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.