Loading…

Dale Dougherty:
Dale Dougherty: Ne jemi krijues

TED@MotorCity · 11:47 · Filmed Jan 2011
Subtitles available in 29 languages
View interactive transcript
602,649 Total views
Your impact
Share this talk and
track your influence!

Amerika është ndërtuar nga krijuesit — kurreshtar , entuziast , amatore, shpikësa të cilët me prirje të pazakont shëndritën të gjitha industritë e reja.Tek TED@MotorCity, publicisti i revistës "MAKE" , Dale Dougherty thotë se ne të gjithë jemi krijues në zemër dhe tregon paisjet e reja që mund të punojnë me to siç janë "Arduinos" , "3D Printeret" e lejueshem si dhe "DIY Satelitet".

Tech publisher
A technology and publishing enthusiast, Dale Dougherty founded MAKE magazine and created the world's largest DIY festival, Maker Faire. Full bio
This talk was presented at an official TED conference, and was featured by our editors on the home page.

Discuss

91 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Please or sign up to add comments.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.