Loading…

Colin Camerer:
Neuroshkence, teoria e lojës, majmunët

TEDxCaltech · 13:49 · Filmed Jan 2013
Subtitles available in 29 languages
View interactive transcript
1,016,620 Total views
Your impact
Share this talk and
track your influence!

Kur dy njerëz janë duke u përpjekur për të bërë një marrëveshje - qofte kur janë duke konkurruar apo duke bashkëpunuar - çfarë po ndodh në të vërtetë brenda trurit te tyre? Ekonomisti i sjelljes Colin Camerer tregon një hulumtim që tregon se sa pak jemi në gjendje të parashikojnë se çfarë të tjerët janë duke menduar. Dhe paraqet një studim të papritur që tregon se shimpanzetë mund të jenë me te mirë në të se sa jemi ne. (Filmuar në TEDxCalTech.)

Behavioral economist
Colin Camerer is a leading behavioral economist who studies the psychological and neural bases of choice and strategic decision-making. Full bio
This talk was presented to a local audience at TEDxCaltech, an independent event. TED editors featured it among our selections on the home page.

Discuss

79 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Please or sign up to add comments.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.