Loading…

Christopher deCharms:
Christopher deCharms skanon trurin në kohë reale

TED2008 · 4:02 · Filmed Feb 2008
Subtitles available in 37 languages
View interactive transcript
1,083,799 Total views
Your impact
Share this talk and
track your influence!

Shpikësi dhe neuroshkencëtari Christopher deCharms tregon një mënyrë të re për të përdorur fMRI (Rezonanca Magnetike Funksionale) për të vizualizuar aktivitetin celebral (emocionet, lëvizjen trupore, dhimbjet) në momentin e përjetimit të tyre. Me pak fjalë, mund të shikojmë atë që ndjejmë.

Brain researcher
Christopher deCharms is working on a way to use fMRI scans to show brain activity — in real time. Full bio
This talk was presented at an official TED conference, and was featured by our editors on the home page.

Discuss

149 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Please or sign up to add comments.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.