Loading…

Catarina Mota:
Luaj me materiale inteligjente

TEDGlobal 2012 · 9:55 · Filmed Jul 2012
Subtitles available in 28 languages
View interactive transcript
948,038 Total views
Your impact
Share this talk and
track your influence!

Boje që percon energjinë elektrike; një dritare që kthehet nga transparente ne opake nën kthimin e nje celesi; një pelte që krijon muzikë. E gjithë kjo ekziston dhe Catarina Mota thotë: Është koha për të luajtur me të. Mota na çon në një turne materialesh te reja të habitshme dhe te lezetshme, dhe sugjeron se mënyra per të kuptuar se çfarë shërbejnë është që të eksperimentojmë dhe te argetohemi.

Maker
A TEDGlobal Fellow, Catarina Mota plays with "smart materials" — like shape-memory alloys and piezoelectric structures that react to voltage — and encourages others to do so too. Full bio
This talk was presented at an official TED conference, and was featured by our editors on the home page.

Discuss

132 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Please or sign up to add comments.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.