Loading…

Brian Goldman:
Brian Goldman: Mjekët bëjnë gabime. A mund të flasim për këtë?

TEDxToronto 2010 · 19:28 · Filmed Nov 2011
Subtitles available in 31 languages
View interactive transcript
1,044,301 Total views
Your impact
Share this talk and
track your influence!

Çdo mjek bën gabime. Por, kultura mjekësore e mohimit (dhe turpit) bën që doktorët të mos flasin asnjëher për këto gabime apo t'i shfrytëzojn ato për të mësuar dhe përmirësuar, thotë doktori Brian Goldman. Duke treguar ngjarje nga përvoja e tijë e gjatë, ai thërret mjekët që të fillojn të flasit për gabimet.

Physician, broadcaster
Brian Goldman is an emergency-room physician in Toronto, and the host of CBC Radio’s "White Coat, Black Art." Full bio
This talk was presented to a local audience at TEDxToronto 2010, an independent event. TED editors featured it among our selections on the home page.

Discuss

463 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Please or sign up to add comments.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.