Loading…

Brené Brown:
Në dëgjim të turpit

TED2012 · 20:38 · Filmed Mar 2012
Subtitles available in 35 languages
View interactive transcript
4,893,863 Total views
Your impact
Share this talk and
track your influence!

Turpi është një epidemi e pafolur, sekret i shumë sjelljeve të përçarta. Brené Brown, ligjerata e së cilës përqëndrohet mbi dobesinë u bë një hit viral, shqyrton se çfarë ndodh kur njerëzit përballen me turpin... Humori, humaniteti dhe dobësia e saj pasqyrohen në çdo fjalë të saj.

Vulnerability researcher
Brené Brown studies vulnerability, courage, authenticity, and shame. Full bio
This talk was presented at an official TED conference, and was featured by our editors on the home page.

Discuss

645 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Please or sign up to add comments.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.