Loading…

Billy Collins:
Billy Collins: Momente të jetës së përditshme, të ruajtura në kohë

TED2012 · 15:13 · Filmed Feb 2012
Subtitles available in 25 languages
View interactive transcript
931,969 Total views
Your impact
Share this talk and
track your influence!

Duke kombinuar humorin me kunja me thellësinë artistike, Billy Collins ndan me ne një projekt prej të cilit shumë poema te tij janë shndërruar në filma të animuar të lezetshëm, në bashkëpunim me Sundance Channel. Pesë prej tyre jane të shfaqura në këtë video të mrekullushme dhe interesante — gjithsesi shikoje dhe dëgjoje poemen e fundit qesharake!

Poet
A two-term U.S. Poet Laureate, Billy Collins captures readers with his understated wit, profound insight — and a sense of being "hospitable." Full bio
This talk was presented at an official TED conference, and was featured by our editors on the home page.

Discuss

92 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Please or sign up to add comments.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.