Loading…

Bill Gates:
Bill Gates: Mësuesit kanë nevojë për një vlerësim të vërtetë

TED Talks Education · 10:24 · Filmed May 2013
Subtitles available in 35 languages
View interactive transcript
1,641,911 Total views
Your impact
Share this talk and
track your influence!

Deri në ditët e sotme, shumë mësues marrin vetëm një fjalë vlerësimi në vit: "kënaqshëm". Por pa vlerësim, pa trajnim, nuk ka mënyrë përmirësimi. Bill Gates sugjeron se edhe mësuesit e shkëlqyer mund të bëhen më të mirë me një vlerësim të zgjuar — dhe shtron një program për ta sjellë në çdo klasë, nga fondacioni i tij .

Philanthropist
A passionate techie and a shrewd businessman, Bill Gates changed the world while leading Microsoft to dizzying success. Now he's doing it again with his own style of philanthropy and passion for innovation. Full bio
This talk was presented at an official TED conference, and was featured by our editors on the home page.

Discuss

372 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Please or sign up to add comments.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.