Loading…

Bill Doyle:
Bill Doyle: Shërimi i kancerit me fusha elektrike

TEDMED 2011 · 15:35 · Filmed Oct 2011
Subtitles available in 28 languages
View interactive transcript
444,162 Total views
Your impact
Share this talk and
track your influence!

Operacioni, kemoterapia dhe radiacioni janë metodat më të njohura për shërimin e tumorit. Në TEDMED, Bill Doyle prezanton një mënyrë të re të quajtur Trajtimi i Tumorit me Fusha, në të cilin përdoren fushat elektrike për ta ndërprerë shumimin e qelizave te kancerit. Ende është në fillim — dhe përdoret vetëm për disa lloje të caktuara të kancerit — trajtimi vjen me një benefit shumë të madh: kualitetin e jetës.

Engineer
With his company Novocure, Bill Doyle works to bring breakthrough medical technologies to doctors and patients. Full bio
This video was produced by TEDMED. TED's editors featured it among our daily selections on the home page.

Discuss

168 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Please or sign up to add comments.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.