Loading…

Benjamin Wallace:
Benjamin Wallace flet per çmimin e lumturisë

Taste3 2008 · 14:40 · Filmed Jul 2008
Subtitles available in 34 languages
View interactive transcript
1,099,461 Total views
Your impact
Share this talk and
track your influence!

A mund të blehet lumturia? Për të kuptuar këtë, autori Benjamin Wallace (Benxhamin Uallec) provoj ushqimet më të shtrenjëta në botë, qe përfshinte një shishe të verës Chatau Cheval Blanc nga viti 1947, 8 ounc të mishit të lopes Kobe, dhe kafenë (me reputacion famëkeq) Kopi Luwak. Kritika i tij mund të ju befasoj.

Author
Benjamin Wallace is a journalist and author of The Billionaire's Vinegar, the true story of the world's most expensive bottle of (possibly phony?) wine. He's been a contributor to GQ, Details, Salon and The Washington Post. Full bio

Discuss

79 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Please or sign up to add comments.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.