Béatrice Coron:
Beatrice Coron: Histori të prera nga letra

TED2011 · 18:15 · Filmed Mar 2011
Watch next...
Frans Lanting: The story of life in photographs
arrow

Share this idea

920,380
Total views
TED Talks are free
thanks to support from

Me gërshërë dhe letër, artistja Beatrice Coron krijon fjalë të komplikuara, qytete dhe shtete, parajsa dhe ferre. Paraqitet në skenë me një pelerinë madhështore prej Tyveku të prerë (material teknologjik dhe shumë inovativ), dhe përshkruan proçesin e saj krijues dhe mënyrën sesi shtjellohen historitë e saj prej copëzash e prerjesh.

Papercutter artist
Béatrice Coron has developed a language of storytelling by papercutting multi-layered stories. Full bio
This talk was presented at an official TED conference, and was featured by our editors on the home page.

Discuss

70 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Don't have an account? Sign up now — it's fast and free.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.