Loading…

Ayah Bdeir:
Ayah Bdei: Ndërtimi i bloqeve që fike dhe ndize, alarmi dhe mësimi

TED2012 · 5:27 · Filmed Feb 2012
Subtitles available in 34 languages
View interactive transcript
994,305 Total views
Your impact
Share this talk and
track your influence!

Imagjinoni një komplet elektronikë aq i lehtë për tu luajtu si një lodër. TED Fellow Ayh Bdeir paraqet littleBits, një komplet i thjeshtë i ndërrueshem i bloqeve që e bëjnë programimin aq të thjesht dhe të rendësishem e një pjese të kreativitetit sikurë kërcitje e bloqeve së bashku.

Engineer and artist
Ayah Bdeir is an engineer and artist, and is the founder of littleBits and karaj, an experimental art, architecture and technology lab in Beirut. Full bio
This talk was presented at an official TED conference, and was featured by our editors on the home page.

Discuss

217 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Please or sign up to add comments.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.