Loading…

Aparna Rao:
Aparna Rai: Arti i teknologjise se larte (me sens humori)

TEDGlobal 2011 · 7:50 · Filmed Jul 2011
Subtitles available in 36 languages
View interactive transcript
674,065 Total views
Your impact
Share this talk and
track your influence!

Artistja dhe ndjekësja e Ted-it Aparna Rao ri-imagjinon familjaret e saj ne surprize, shpeshhere në menyr satirike. Me bashkepunimin e Soren Pors, Rao krijon iluzjone në artin e teknologjis se larte. Një shkrues që dërgon imejla, nje kamer e cila përcjell dhomen vetem për t'ju bëre juve të padukshum në ekran —kjo e ben rrotullimin e objekteve dhe interaksionet shume te këndëshme.

Artist
A part of the Bangalore-based artist duo Pors & Rao, TED Senior Fellow Aparna Rao works with electro-mechanical systems and interactive installations. Full bio
This talk was presented at an official TED conference, and was featured by our editors on the home page.

Discuss

101 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Please or sign up to add comments.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.