Loading…

Anthony Atala:
Antoni Atala mbi kultivimin e organeve të reja

TEDMED 2009 · 17:52 · Filmed Oct 2009
Subtitles available in 33 languages
View interactive transcript
1,481,514 Total views
Your impact
Share this talk and
track your influence!

Laboratori "Lege artis" i Antoni Atalës kultivon organe në laborator— që nga muskujt dhe enët e gjakut e deri tek fshikëzat e urinës. Në TEDMED, ai shpalos xhirime të punimeve të tija bioinxhenierike nëpërmjet instrumentave të tij fantastiko- shkencor, sikundër është edhe bioreaktori i tij i ngjajshëm me një furrë gatimi ( të ngrohur paraprakisht në 37º C) dhe një makinë që "printon" inde njerëzore.

Surgeon
Anthony Atala asks, "Can we grow organs instead of transplanting them?" His lab at the Wake Forest Institute for Regenerative Medicine is doing just that — engineering over 30 tissues and whole organs. Full bio
This video was produced by TEDMED. TED's editors featured it among our daily selections on the home page.

Discuss

142 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Please or sign up to add comments.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.