Loading…

AnnMarie Thomas:
AnnaMaria Thomas: Duartë në shkencën qarkore

TED2011 · 4:08 · Filmed Mar 2011
Subtitles available in 33 languages
View interactive transcript
658,382 Total views
Your impact
Share this talk and
track your influence!

Në një zingjir në TED U, AnnMarie Thomas shfaq se si dy shije të ndryshme të ndërtuar në shtëpi luajnë me bumë duke demostruar përmbajtëjen elektrike, duke e ndriquar një LED,lëvizur motorët dhe duke i kthyer fëmijet e vogël në një dizajnues cirku.

pin This talk was presented at an official TED conference, and was featured by our editors on the home page.
Educator
AnnMarie Thomas works on the playful side of engineering — using cool tools to teach and help others. Full bio

Discuss

83 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Please or sign up to add comments.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.