Loading…

Andras Forgacs:
Lekure dhe mish pa vrare kafshe

TEDGlobal 2013 · 9:02 · Filmed Jun 2013
Subtitles available in 35 languages
View interactive transcript
928,555 Total views
Your impact
Share this talk and
track your influence!

Deri në vitin 2050, do të duhen 100 miliardë kafshë për të siguruar popullsinë e botës me mish, qumësht, vezë dhe produktet e lëkurës. Ruajtja e kësaj kopeje do të ketë nje kosto të papërballueshme për planetin tone. Po sikur të kishte një tjeter mënyrë? Në këtë fjalim informues, mbeshtetes i inxhinierise se indeve Andras Forgacs argumenton se biofabrikimi i mishit dhe lëkurës është një mënyrë e civilizuar për të shmangur vrasjen e kafshëve për te prodhuar hamburger dhe canta.

Bioprinting entrepreneur
Andras Forgacs produces animal products — meat and leather — without the animal. Full bio
This talk was presented at an official TED conference, and was featured by our editors on the home page.

Discuss

439 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Please or sign up to add comments.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.