Loading…

Amy Lockwood:
Amy Lockwood: Shitja e kondomëve në Kongo

TEDGlobal 2011 · 4:16 · Filmed Jul 2011
Subtitles available in 39 languages
View interactive transcript
712,366 Total views
Your impact
Share this talk and
track your influence!

HIV është problem serioz në Republikën Demokratike të Kongos, dhe agjensitë për ndihmë humanitare e kanë mbushur vendin me kondomë pa para ose me çmim shumë të ulët. Por shumë pak njerëz po i përdorin këta kondomë. Përse? Amy Lockwood, një "reklamuese e reformuar" jep një përgjigje befasuese që përmbys modelin tradicional të filantropisë. (Përmban imazhe NSFW).

Global development worker
Amy Lockwood is the deputy director of Stanford's Center for Innovation in Global Health, where she looks at new solutions to big problems. Full bio
This talk was presented at an official TED conference, and was featured by our editors on the home page.

Discuss

100 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Please or sign up to add comments.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.