Loading…

Alexander Tsiaras:
Nga ngjizja tek lindja — në imazhe

INK Conference · 9:37 · Filmed Dec 2010
Subtitles available in 36 languages
View interactive transcript
5,250,378 Total views
Your impact
Share this talk and
track your influence!

Krijuesi i imazheve Alexander Tsiaras përshkruan një vizualizim të fuqishëm mjekësor, në të cilin tregon rritjen e njeriut që nga ngjizja tek lindja dhe më gjerë. (Disa imazhe grafike.)

Medical image maker
Using art and technology, Alexander Tsiaras visualizes the unseen human body. Full bio

Discuss

485 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Please or sign up to add comments.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.