Loading…

Kanavaca ime është trupi juaj

TEDGlobal 2013 · 7:04 · Filmed Jun 2013
Subtitles available in 31 languages
View interactive transcript
1,952,470 Total views
Your impact
Share this talk and
track your influence!

Alexa Meade ndërmerr një qasje inovative ndaj artit. S'është për të një jete prej skicimi e shtrimi kanavazash. Në vënd të kesaj, ajo perzgjedh një tematike e më pas e pikturon atë, vërtet. Ajo mbulon çdo gjë në një skene - njerëz, karriget, ushqimin, verjani ju emrin - në një maskë boje që imiton çka ka poshtë saj. Në këtë fjalim që të hap syte Meade tregon fotografitë e disa prej rezultateve më të veçanta, dhe ndan një projekt të ri që përfshin njerez, boje dhe qumësht.

pin This talk was presented at an official TED conference, and was featured by our editors on the home page.
Visual artist
Alexa Meade paints mesmerizing, illusionistic portraits directly on living subjects, subverting familiar visual cues with perspective and color. Full bio

Discuss

212 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Please log in or sign up to add comments.
There are currently no comments for this talk.