Loading…

Alain de Botton:
Alain De Botton: Një filozofi më e butë dhe e këndshme drejt suksesit

TEDGlobal 2009 · 16:51 · Filmed Jul 2009
Subtitles available in 45 languages
View interactive transcript
3,759,601 Total views
Your impact
Share this talk and
track your influence!

Alain De Botton analizon idetë tona të suksesit dhe dështimit — dhe ngre pyetje mbi supozimet që nënvizojnë këto dy konkluzione. A është suksesi gjithmonë i fituar? Po dështimi? Ai shpjegon në mënyrë elokuente dhe argëtuese se si të kalosh përtej snobizmit për të gjetur kënaqesi të vërtetë në punë.

Philosopher
Through his witty and literate books — and his new School of Life — Alain de Botton helps others find fulfillment in the everyday. Full bio
This talk was presented at an official TED conference, and was featured by our editors on the home page.

Discuss

438 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Please or sign up to add comments.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.