Al Gore

Paralajmerimet e Al Gore ne trendet me te reja klimatike

7:44 •
Filmed Jan 2009 at TED2009
  1. Facebook
  2. Twitter
  3. Email
730K views

Pergjate TED2009, Al Gore prezantoje nje versioni te rifreskuar te slideve te tij rreth e rrotull globit ne menyre te tille qe tregonte se tedencat klimaterike jane ne nje gjendje me te keqe nga sa shkencetaret kishin parashikuar, si dhe per te bere te qarte qendrimin e tij mbi 'qymyrgurin e paster'

Al Gore
/ Climate advocate

Nobel Laureate Al Gore focused the world’s attention on the global climate crisis. Now he’s showing us how we’re moving towards real solutions.  Full bio.

TED Talks are free thanks to support from