Loading…

Abraham Verghese:
Abraham Verghese: Prekja e një mjeku

TEDGlobal 2011 · 18:32 · Filmed Jul 2011
Subtitles available in 32 languages
View interactive transcript
1,051,367 Total views
Your impact
Share this talk and
track your influence!

Mjekësia moderne është në rrezik të humbjes së një mjeti të vjetër të fuqishëm: prekjen njerëzore. Mjeku dhe shkrimtari Abraham Verghese përshkruan botën tonë të re të çuditshme ku pacientët janë vetëm pika të informatave, dhe bën thirrje t’i kthehemi ekzaminimit fizik tradicional një-në-një.

Physician and author
In our era of the patient-as-data-point, Abraham Verghese believes in the old-fashioned physical exam, the bedside chat, the power of informed observation. Full bio
This talk was presented at an official TED conference, and was featured by our editors on the home page.

Discuss

212 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Please or sign up to add comments.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.