Loading…

Markus Fischer:
Një robot i cili fluturon si një zog

TEDGlobal 2011 · 6:19 · Filmed Jul 2011
Subtitles available in 41 languages
View interactive transcript
5,350,666 Total views
Your impact
Share this talk and
track your influence!
Markus Fischer: Një robot i cili fluturon si një zog
6:19 · Filmed July 2011 at TEDGlobal 2011 · Subtitles available in 41 languages

Shumë robot mund të fluturojnë — mirpo asnjë nuk fluturon si një zog i vërtet. Kjo është, deri sa Markus Fischer dhe ekipi i tij Festo ndërtoj zogun e menqur, një robot me pesh të ulët, i modeluar në një pulëbardhë, i cili fluturon duke i lëvizur krahet e tij. Një fluturim i fresëkt nga TEDGlobal 2011.

Designer
Markus Fischer led the team at Festo that developed the first ultralight artificial bird capable of flying like a real bird. Full bio
This talk was presented at an official TED conference, and was featured by our editors on the home page.

Discuss

428 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Please or sign up to add comments.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.